LED TV

Vestel heeft een in-eigen-huis-design proces zodat zij een veel verschillende maten en soorten TV modellen kunnen produceren. Vestel technologie is de perfecte aanbieder van flexibiliteit in productie en de flexibiliteit in het bepalen van verschillende combinaties van LED-tv's in termen van grootte en design.

Via Vestel technologie zijn er drie belangrijke ontwerp-modellen. Deze drie modellen zijn gesegmenteerd op basis van de frame dikte.

VNB (Very Narrow Bezel) Design:

Vestel VNB (Very Narrow Bezel) LED TV, wat een van Vestels specifieke modellen is, is gemiddeld 13 mm dik. Dit om voor de gebruikers een wijde kijkhoek te creëren, waardoor de consument een geweldige kijk ervaring beleeft. VNB ontwerpen zijn de verbeterde versies van NB tv's, door het gloednieuwe ontwerpen en de aanpassingen op het frame. 

SNB (Super Narrow Bezel) Design:

Vestel SNB (Super Narrow Bezel) LED TV wordt geleverd met een metalen frontplaat en is 9 mm dik. SNB LED TV laat de elegantie van het metalen frame zien door gebruik te maken van de cosmetische aanpassingen. Hierdoor weerspiegeld het de aantrekkelijkheid van de LED TV design.

UNB (Ultra Narrow Bezel Design):

Vestel UNB (Ultra Narrow Bezel) LED TV is het meest aantrekkelijke design segment dat wordt aangeboden door Vestel. UNB modellen hebben een metalen frame en zijn 7 mm dik. UNB model zorgt voor een buitengewoon esthetische uitstraling dankzij haar mooie, mechanische en industriële vormgeving.

PVR

Soms is het niet mogelijk om je favoriete film of dat ene TV programma dat je zo leuk vindt om te kijken ook daadwerkelijk te zien. Vestel Smart TV kan uw favoriete films en TV-programma's opnemen zodat u nooit meer iets hoeft te missen. Nu kan u kijken wanneer u er tijd voor heeft. 

Energy Saver

Vestel TV is ontworpen om het stroomgebruik te verminderen. Dit om stroom te besparen en te voldoen aan de wereldwijde energie standaards.