Missie en Visie

Vestel is een van de grootste technologiebedrijven in Turkije in de markt voor duurzame goederen. Onze missie is om de leider van alle markten te zijn waarin we opereren, door het leveren van innovatie designs en de hoogste kwaliteit producten.

 • Research and Development

  Vestel heeft R&D faciliteiten in Turkije, het Verenigd Koninkrijk, China, en Taiwan met de meest getalenteerde ingenieurs voor het ontwikkelen van hardware en software oplossingen waarmee absolute kwaliteitsproducten geproduceerd kunnen worden.

 • Vestel Marketing & Sales Offices

  Vestel heeft dochterondernemingen in verschillende landen zoals in Europa en deze spelen een belangrijke rol bij het penetreren van de Europese market en het uitbreiden van de export van Vestel.

 • Zorlu Groep

  De basis voor het succes van Vestel werd gelegd in de periode van 1950 in het kleine stadje Babadağ in het zuidwesten van Turijke. Zorlu Holding heeft een speciale en belangrijke positie in de economie van Turkije door de productie, export en de werkgelegenheid en vanwege de sterke concurrerende positie in internationale marketen. Zorlu Holding blijft verder gaan met met standaard producten en diensten en met een doel voor duurzame groei.

 • Kwaliteit certificaten

  Total Productive Maintenance en de six sigma methode in het gehele productieproces verbeteren de efficiëntie en de productiviteit in alle gebieden en dit maakt Vestel een fabrikant met de hoogste standaarden.

 • Vestel Groep

  Vestel Groep bestaat uit 29 bedrijven die actief zijn in de productie, software en technologie-ontwikkeling, marketing en distributie in de consumentenelektronica, huishoudelijke apparaten, multimedia communicatie, LED-verlichting en defensie-industrie met €5 miljard omzet.

 • Prijzen en prestaties

  Vestel heeft haar succes in het ontwerpen van producten bewezen door jaarlijks prestigieuze design awards in ontvangst te nemen. Deze prestigieuze awards worden uitgereikt door bekende industriële ontwerp organisaties en meerdere Vestel producten hebben deze prijs in ontvangst mogen nemen.