Vestel is een van de grootste technologiebedrijven in Turkije in de markt voor duurzame goederen. Vestel heeft een missie: het maken van de hoogste kwaliteit voor onze klanten en de leider van de sector zijn in de sector waarin we opereren.

Vestel streeft ernaar om de meest sterke productie- en technologie groep wereldwijd te zijn in onze sector. We streven naar duurzame en gecontroleerde ontwikkeling met een focus op het produceren van hoge kwaliteit consumentenproducten.

We investeren continue in research and development om zo onze sterke positie in de markt verder uit te breiden. Zo verzekeren wij onze toekomst.

Europa is de belangrijkste markt voor Vestel. Vestel monitort voordurend de laaste trends in de Europese markt om snel in te spelen op de trends en door voortdueren nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen.

Niet alleen breidt Vestel haar export voortdurend uit met onze export operaties; ook Turkije als land breidt hiermee haar export voortdurend uit. Vestel werkt aan en voorziet een uitbreiding in verkopen en export naar het Midden-Oosten, Zuid Amerika, Australië en Noord Amerika. Daarnaast blijft onze lokale markt in Turkije een belangrijke rol vervullen voor Vestel.

Vestel streeft ernaar om marktaandeel in de globale markt consistent te vergroten. Dit doen we door te focussen op hoge productiekwaliteit, innovatieve producten en het verhogen van de merkwaarde van Vestel. Daarnaast richt Vestel zich op het vergroten van het marktaandeel van de A-merken waarvoor Vestel produceert. Vestel blijft zich focussen op Original Design Manufacturing (ODM) productie en dienstverlening.